27 września 2020 Wincentego, Mirabeli, Justyny

Szukamy pracowników do nowej restauracji koło Pasłęka

dodał Ponad miesiąc temu, 2020-08-10
Szukamy pracowników do nowej restauracji koło Pasłęka

Nowo otwierająca się restauracja koło Pasłęka (przy trasie S7, węzeł Pasłęk Południe) szuka pracowników na stanowiska: Kelner, Zastępca szefa kuchni, Kucharz.

Szukamy osób energicznych, uśmiechniętych, dyspozycyjnych i dobrze zorganizowanych. Wszystkie zgłoszenia proszę wysyłać na adres: restauracjapaslek@gmail.com

W mailu prosimy o informację na którą pozycję aplikuje osoba chętna oraz prosimy dodać klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez TORFEX FHU Janusz Wołoszyński w celu prowadzenia rekrutacji na aplikowane przeze mnie stanowisko.

 

Stanowisko: Kelner

Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za bezpośrednią obsługę naszych gości, pobieranie płatności oraz przygotowywanie sali restauracyjnej.

Nasze oczekiwania:

•         doświadczenie na podobnym stanowisku lub chęć zdobycia doświadczenia w tym zakresie

•         dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu

•         wysoka kultura osobista

•         gotowość do pracy w systemie zmianowym (również w niedziele i święta)

•         książeczka sanitarno-epidemiologiczna

•         znajomość j. niemieckiego i/lub j. angielskiego w stopniu komunikatywnym

 

Stanowisko: Zastępca szefa kuchni

Osoba na tym stanowisku będzie ściśle współpracowała z szefem kuchni i odpowiadała za pracę całego zespołu w kuchni.

Nasze oczekiwania:

•         ścisła współpraca z Szefem Kuchni + pełnienie obowiązków podczas  jego nieobecności według. wyznaczonych standardów,

•         współtworzenie nowych dań do menu,

•         zarządzanie i kontrola nad zespołem kucharzy,

•         przygotowywanie i kontrola jakości wydawanych potraw,

•         szkolenie nowo zatrudnionych kucharzy,

•         sporządzanie zamówień oraz odbiór dostaw,

•         przestrzeganie zasad HACCP i BHP,

•         dbanie o ładny i estetyczny wygląd potraw.

 

Stanowisko: Kucharz

Osoba na tym stanowisku będzie ściśle współpracowała z szefem kuchni i wykonywała swoją pracę według wytyczonych przez szefa kuchni standardów.

Nasze oczekiwania:

•         Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.

•         Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.

•         Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.

•         Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.

•         Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.

•         Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.

•         Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających  ze specyfiki zajmowanego stanowiska.

 

Oferujemy:

•         interesującą pracę w ambitnym i energicznym zespole

•         możliwość tworzenia wyjątkowego obiektu,

•         możliwość wdrażania własnych pomysłów,

•         atrakcyjne wynagrodzenie

•         stabilne warunki zatrudnienia

 

Otwieramy się na przełomie września i października.