Dlaczego Bosak nie odniósł się do entuzjasty DUDY , który emocjonalnie wypowiada swoje mrzonki o rozbudowie VIA KARPATIA i JEDWABNY SZLAK ? W ciągu 5 lat roztrwonili pieniądze na ,, zachciewajki wyborcze " i żadnej porządnej inwestycji.W powyżej wymienione inwestycje muszą być zaangażowane wszystkie kraje ich dotyczące, a ja nie dostrzegam chęci współpracy w tej inwestycji. Przeczytałem książkę red Piątka i Celinskiego pt Duda i jego tajemnice .Otóż pan prezydent prowadzi niezależną politykę w Europie i chce wyjść chyba z siebie. 40 chinskich instytutów pn Kultury zostało zlikwidowanych na Zachodzie , a w Polsce powstało 6 nowych. Celem ich pracy dywersja i szpiegostwo. Za kilka dnia w Waszyngtonie pan DUDA zostanie przez Trumpa zapytany. To jest cel wizyty.
Apropos jJEST BEZPIECZNIE…. Czy i jak UMIG wywiązuje...
Jest bezpiecznie – przejście oświetloneZ ciebie jest niedoRzeczna osoba.
Wyniki głosowania w budżecie obywatelskim na...Dobrze ze rzeczna sie przyłączyła do kogoś bo sami...
Wyniki głosowania w budżecie obywatelskim na...Z przykrością stwierdzam że na ul.Spółdzielczej przy...
Jest bezpiecznie – przejście oświetloneNegocjacje z firmą trwały dwa lata - dodaje Marek...
Emisja jest możliwa - EcognorNa dworcowa - stare i nowe osiedle cały mikroplastik...
Emisja jest możliwa - EcognorCzemu było tak mało informacji na ten temat? Żądamy...
Emisja jest możliwa - Ecognor27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o...
Problem z Pocztą Polską w Pasłęku27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o...
Problem z Pocztą Polską w PasłękuProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieSOB
3° - 7°
NIEDZ
5° - 8°
PON
4° - 6°
WT
5° - 8°
ŚR
5° - 9°
CZW
9° - 12°
Hydepark Jest przedział pomiędzy 5-10kg, paczka kosztuje tyle samo. Proszę nie nadawaj sprawie ciągu...
Hydepark 27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o wadze niecałe 6,5 kg, tymczasem Pani na poczcie...
Co w trawie piszczy poprosze info kiedy koszykarze poloni graja w pasleku
Co w trawie piszczy Co to się zadziało dziś w okolicach placu tysiąclecia, że był 3-krotny dźwięk syreny alarmowej?
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.