A w Polsce? W roku 2007 rząd Jarosława Kaczyńskiego sprzedał Stocznię Gdańską ukraińskiej spółce ISD, a rząd Morawieckiego w tym roku ją odkupił. Jak słyszymy z ust rządzących - Było to ,,przechowanie,, Szkoda tylko, że przez te przechowanie zmarnowano 10 lat i świat poszedł do przodu.
Taka mała ciekawostka, rzecznikiem ukraińskiej spółki ISD był Jacek Łęski, który aktualnie jest czołowym redaktorem w TVP Info.
Mamy tu wyczerpujacą informację na temat stoczni, czy rzetelną, nie wiem, ale na koniec informację, że "rząd Jarosława Kaczyńskiego sprzedał stocznię". I to wszystko na temat polskich stoczni. To znaczy, że rząd Tuska nie miał nic wspólnego ze stoczniami i czepianie się go w tym temacie jest niestosowne? Rewelacja!
Mamy wojnę. Prawdziwą, jeno nie na wszelki sprzęt strzelający ale na słowa - ciężkie i lżejsze, obelżywe i normalne, fałszywe i prawdziwe. To wojna o to, czyja ma być Polska. Czy Polaków, obywateli swego Państwa, od którego oczekują opieki i pomocy w razie potrzeby i którzy w razie potrzeby nie poskąpią mu potu i krwi dla obrony, czy grup swoich i obcych, ciągnących zyski z tego Państwa i nie majacych najmniejszego zamiaru ponosić jakichkolwiek kosztów w jego obronie. Jeśli wygrają Polacy, wszysto będzie w porządku ale jeśli wygrają grupy, będziemy niewolnikami w swoim kraju. Żadna paplanina nie przykryje tego faktu. Obecnie tylko PiS - choć jest ułomny i nie zawsze spełnia nasze oczekiwania - działa na rzecz nas, Polaków. Inne partie, niezależnie od głoszonych haseł, działają na nasza niekorzyść, nieraz nawet w zacietrzewieniu nie zdając sobie z tego sprawy.
Proszę wyłączyć media mainstreamowe a włączyć...
Jest bezpiecznie – przejście oświetloneNalotu Towarzystwa Przyjaciół PiSu , czyt Federacji...
Jest bezpiecznie – przejście oświetlone27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o...
Problem z Pocztą Polską w Pasłęku27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o...
Problem z Pocztą Polską w PasłękuProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieSOB
3° - 7°
NIEDZ
5° - 7°
PON
4° - 6°
WT
5° - 8°
ŚR
5° - 9°
CZW
9° - 12°
Hydepark Jest przedział pomiędzy 5-10kg, paczka kosztuje tyle samo. Proszę nie nadawaj sprawie ciągu...
Hydepark 27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o wadze niecałe 6,5 kg, tymczasem Pani na poczcie...
Co w trawie piszczy poprosze info kiedy koszykarze poloni graja w pasleku
Co w trawie piszczy Co to się zadziało dziś w okolicach placu tysiąclecia, że był 3-krotny dźwięk syreny alarmowej?
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.