Rzucam hasło, kto za, ręka w górę.
Co na to Chrapan ?
co na to rozsmieszony?
Nudy, nudy, ...
To jakiś żart ???
Ty już nie jesteś ,,dziadek Karolka < . Jesteś stary niedołężny Dziadzisko i masz problem z poruszaniem się w internecie. Zobacz kiedy temat był głosny.
Oni potrafią tylko czynsz podnosić a Panie...
Jest bezpiecznie – przejście oświetloneIdź na listopada obok kontenera ciągle bajzel.Tam to...
Jest bezpiecznie – przejście oświetlonea gdyby w tym czasie doszło tam do wypadku. Kto by...
Jest bezpiecznie – przejście oświetloneDrogi panie Jurku Chcemy serdecznie podziękować za...
Jest bezpiecznie – przejście oświetlonePodobno też amerykanie wcale na księżycu nie wylądowali
Jest bezpiecznie – przejście oświetlone27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o...
Problem z Pocztą Polską w Pasłęku27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o...
Problem z Pocztą Polską w PasłękuProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieSOB
3° - 7°
NIEDZ
5° - 8°
PON
4° - 6°
WT
5° - 8°
ŚR
5° - 9°
CZW
9° - 12°
Hydepark Jest przedział pomiędzy 5-10kg, paczka kosztuje tyle samo. Proszę nie nadawaj sprawie ciągu...
Hydepark 27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o wadze niecałe 6,5 kg, tymczasem Pani na poczcie...
Co w trawie piszczy poprosze info kiedy koszykarze poloni graja w pasleku
Co w trawie piszczy Co to się zadziało dziś w okolicach placu tysiąclecia, że był 3-krotny dźwięk syreny alarmowej?
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.