Azari, ta Litwaczka już po pierwszym swym haniebnym wystąpieniu powinna być pogoniona z Polski. Nie pojmuję czemy rząd PiS-u jeszcze jej nie wyrzucił.
do oburzony: Bo masz doopku za ciasną główkę zeby cokolwiek pojąć. Szkoda ci tłumaczyć bo i tak nie pojmiesz a będziesz powtarzać bezrefleksyjnie to co powiedział Żaryn.
Przewodniczącym Komisji Obrony Narodowej, który przeprowadził ustawe degradacyjną jest gośc, który roił karierę w Ludowym Wojsku Polskim. Pracował dla Jaruzelskiego kiedy opozycjoniści siedzieli w więzieniu a dziś chce go degradować
A ty Jw widocznie masz rozdętą makówkę przez wodogłowie, jeśli sądzisz, że swoją opinię opieram na słowach pana Żaryna.Ty widocznie kierujesz się opiniami żydowskich geszefciarzy z USA, których dokładnie opisał pan Norman Finkelstein, żydowski historyk i opinią Netanjacha, żydowskiego kryminalisty pełniącego obowiązki premiera Izraela.
Przeczytałem 5 ostatnich komentarzy. Wszystkie opracowane przez SZUBRAWCA, Bezsensowne wypociny półgłowków . Piszcie co robić dziś i jutro ,,aby Polska nie zginęła "
Rzuc się januszko na sznur jak nie wiesz co robic, bez ciebie Polska lepiej poradzi
Wujku dzięki za dobrą radę, poczekam do chwili kiedy Chrystus powoła ciebie na spacer i dyskusję o Polsce , która zniknie z mapy. Pozostaną tylko zabytki o. Rydzyka i pomniki KACZYŃSKICH. Twój wpis wydrukowałem i wykorzystałem w sedesie.
Januszko, to Ty w sedesie a nie za stodołą w Dolnych Ormowych? No, no, to prawdziwy postęp cywilizacyjny.
Musi Pan spracyzować jakiego rodzaju nalot ma na myśli
Jest bezpiecznie – przejście oświetloneNp. przy przedszkolu nr 2 i na parkingu Netto są...
Jest bezpiecznie – przejście oświetloneOni potrafią tylko czynsz podnosić a Panie...
Jest bezpiecznie – przejście oświetloneIdź na listopada obok kontenera ciągle bajzel.Tam to...
Jest bezpiecznie – przejście oświetlonea gdyby w tym czasie doszło tam do wypadku. Kto by...
Jest bezpiecznie – przejście oświetlone27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o...
Problem z Pocztą Polską w Pasłęku27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o...
Problem z Pocztą Polską w PasłękuProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieSOB
3° - 7°
NIEDZ
5° - 8°
PON
4° - 6°
WT
5° - 8°
ŚR
5° - 9°
CZW
9° - 12°
Hydepark Jest przedział pomiędzy 5-10kg, paczka kosztuje tyle samo. Proszę nie nadawaj sprawie ciągu...
Hydepark 27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o wadze niecałe 6,5 kg, tymczasem Pani na poczcie...
Co w trawie piszczy poprosze info kiedy koszykarze poloni graja w pasleku
Co w trawie piszczy Co to się zadziało dziś w okolicach placu tysiąclecia, że był 3-krotny dźwięk syreny alarmowej?
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.