"Spontaniczni i pamiętliwi" zapomnieli chyba dodać, więc dodaję ja, - wstęp wzbroniony dla wszelakiej zydokomuszxej UB/SBcji i tym podobnych zbrodniczych tworów., a dzisiejsze "służby" moga jedynie z daleko podglądać.
pojeb!!!!!
chrapan ty jestes mega pojeb
http://telewizjarepublika.pl/prof-panfil-znamy-nazwiska-100-sb-kow-i-prokuratorow-ktorzy-byli-zamieszani-w-niewyjasnione-smierci,57941.html
Zamilcz komunistyczny trepie i gomulkowskisługusie!
To on był trepem i to jeszcze za Gomułki?
Trepie SBcki nadal chodzisz z nosem przy ziemi czy żydomomuchy tzw, III RP=PRLbis awansowali cię o szczebel wyżej czyli do obwąchiwania gazów wychodzących z tylnych części ciał i nie musisz juz swojego pustego łbsa trzymać przy ziemi?
chrapan . jaki ty debil jestes . co ty piszesz ? zastanow sie na soba
Jak była tam osoba zapraszająca nas na stronie netgazety, to musiała być manifestacja zwolenników wprowadzenia stanu wojennego.
Chrapan, śmierdzący gomie. Umyj nabiał, krocze, dupsko w proszku "IXI" a następnie siądź okrakiem na łańcuchu przed Lidlem - i zacznij sobie liczyć zmarszczki na swoim zatęchłym worze mosznowym.
@ trzeba było przyjechać i posłuchać haseł wykrzykiwanych przez zgromadzonych - tobie nie byłoby do śmiechu po haśle "A na drzewach zamiast liści...............komuniści"; "A SBeków zaś do wora, z pełnym worem do jeziora"
"A na drzewach zamiast liści...............komuniści"; "A SBeków zaś do wora, z pełnym worem do jeziora" Można by powiedziec, że o sobie z dawnych lat krzyczeliście. 36 lat temu też byłeś taki odważny gamoniu.
On juz 55 lat temu salutowal do orzełka bez korony i przysięgał na wierność sowietskowo sojuza.
Panie Chrapan, dlaczego Pan wdaje się w pyskówki z tymi ludźmi? Przykro to czytać. Przecież to nieokrzesane bydło. Nic Pan nie uzyska, to ich tylko nobilituje w ich oczach, bo oto ktoś się zniżył do dyskusji z nimi.
jak taki ganon i slugus sowieckimoze nobilitowac ? widze nastepny tego typu slugus
@zarzenowany - Dokonuję wpisów kiedy chcę sobie humor poprawić domyślając się ich hejtu, prawie zawsze się sprawdza. Oni znają tylko jedną "melodię" (wywodzi się to prawdopodobnie z posiadania tylko po jednej szarej zlansowanej z casłości kiedyś istniejącego móżgu) i zas kasżdym razem rozbawiają mnie.
no prosze jaki sowiecki sierzant rozbawiony
zażenowany: Ten twoj kumpel nawet odwzorować nick'u nie potrafi,że o znajomosci języka polskiego nie wspomnę.Wychowany od maleńkości w komuszym wojsku zna za to cyrylicę.
Znowu będą palić gumę motocyklem dla lansu i będzie...
Mikołajki Pasłęckiej Grupy MotocyklowejMusi Pan spracyzować jakiego rodzaju nalot ma na myśli
Jest bezpiecznie – przejście oświetloneNp. przy przedszkolu nr 2 i na parkingu Netto są...
Jest bezpiecznie – przejście oświetloneOni potrafią tylko czynsz podnosić a Panie...
Jest bezpiecznie – przejście oświetloneIdź na listopada obok kontenera ciągle bajzel.Tam to...
Jest bezpiecznie – przejście oświetlone27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o...
Problem z Pocztą Polską w Pasłęku27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o...
Problem z Pocztą Polską w PasłękuProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieProszę o interwęcję Straży Miejskiej w Pasłeku...
Pali śmieciami i plastikami w ogrodzieSOB
3° - 7°
NIEDZ
5° - 8°
PON
4° - 6°
WT
5° - 8°
ŚR
5° - 9°
CZW
9° - 12°
Hydepark Jest przedział pomiędzy 5-10kg, paczka kosztuje tyle samo. Proszę nie nadawaj sprawie ciągu...
Hydepark 27.10.2o25 r o godzinie 10:16:58 nadałem paczkę o wadze niecałe 6,5 kg, tymczasem Pani na poczcie...
Co w trawie piszczy poprosze info kiedy koszykarze poloni graja w pasleku
Co w trawie piszczy Co to się zadziało dziś w okolicach placu tysiąclecia, że był 3-krotny dźwięk syreny alarmowej?
Dodawanie ogłoszeń w kategoriach Nieruchomości, Praca, wiąże się z dodatkową opłatą. Pozostałe kategorie są darmowe.